Realkreditlån: Hvad du behøver at vide

Pant i fast ejendom er juridisk aftale eller kontrakt, der siger, at en part har indvilget i at stille op en egenskab, et hus eller et stykke af fast ejendom som sikkerhed for at få et lån. Ved at gøre dette, kan den person at få et lån købe et stykke af ejendom, som han i første omgang ikke har råd til. Stadig, hvis enhver chance, han ikke kan betale for lånet, vil banken nødt til at udelukke egenskaben og videresælge det til andre.
Långiver vil holde titlen på ejendommen indtil efter det fulde beløb af lån er betalt for plus renter. Afhængigt af betingelserne i lån, kan tilbagebetaling vare indtil et par år. To af de mest almindelige pantebreve i landet er fastforrentede realkreditlån og justerbare sats pant.
Som det fremgår af navnet, har fastforrentede realkreditlån en rente, der forbliver den samme all over hele livet af lånet. Hvis for eksempel kaldes lånet i 10 år, vil renten holde fast uanset stigningen eller fald i markedspriserne.
Med justerbar-sats-pant, kan renten ændre i slutningen af de forudbestemte intervaller. For eksempel, hvis aftalen siger interesse ændring i perioder på seks måneder, derefter satsen vil påtage sig markedsrenten efter seks måneders periode. Med denne form for pant venstre låntager prisgivet af markedsrenten. Hverken långiver eller låntager kan diktere de rentesatser, der vil blive givet. Stadig, for at beskytte både långiver og låntager, de fleste justerbare sats pant har renteloft, der beskytter dem mod for meget stigning eller fald i renter.
Ballon realkreditlån er en anden form for pant, men ikke helt så populære som de første to. I ballon pant kan låntagere gøre fast beløb betalingerne for en bestemt periode og derefter gøre en stor udbetaling omtales som en ballon betaling i slutningen af lånet. Dette er faktisk en hel del især hvis du planlægger at i sidste ende sælge ejendommen eller at refinansiere den for at købe en anden.
Gradueret betaling realkreditlån er også svarende til ballon pant, bortset fra at låntageren ikke er forpligtet til at gøre en stor udbetaling i slutningen af betalingsperioden. Det sker ofte med gradueret betaling realkreditlån er at starte betalinger med virkelig små mængder. Betalingerne vil derefter gradvist øge indtil de når et punkt af stabilisering.
At vide hvor meget amerikanere savn hjem, har USA ‘s regering vedtaget flere regerings program, som ville hjælpe låntagere få pant samtidig reducere risici for långivere. På den måde, flere og flere amerikanere vil blive givet mulighed for egne huse eller andre stykke af fast ejendom. Federal Housing Administration for eksempel tilbyder lav og moderate-income låntagere få lån ved at give bankerne og andre udlån institutioner beskyttelse og fordele. Låntagere kan også benytte sig af et realkreditlån forsikring, der sikrer at FHA vil betale for forskellen i tilfælde af huset er solgt for mindre, som det oprindelig var værd.
En anden regering agentur, der giver programmer for realkreditlån er Veterans Administration, som hjælper kvalificeret veteraner få et lån. I tilfældet lånet ikke betalt fuldt ud, vil VA skulder balance af lånet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *