Føderale regering job — 7 vigtige Tips til at hjælpe din føderale Job Søg

Trods konstante opfordringer fra politikere og politiske beslutningstagere til at regere i offentlige udgifter, den føderale regering fortsat er den største arbejdsgiver i USA. Ifølge USA ‘s kontor for Personaleledelse er der i øjeblikket mere end 2,700,000 medarbejdere arbejder for den føderale regering i civil service positioner. For næsten alle føderale job stillingsopslag overstiger antallet af ansøgere antallet af ledige stillinger af mindst tifold.
Hvorfor så mange amerikanere stræber efter et føderalt job? Svarene er forskellige. Nogle mener det patriotiske pligt, mens for andre er det en handling af oplyst egeninteresse. Uanset hvad din motivation, men fordelene er betydelig. Simply put, er Onkel Sam en fremragende chef.
Arbejde for den føderale regering tilbyder beskæftigelse stabilitet, der ikke kan genskabes i den private sektoren. Når en ny medarbejder fuldender en forudbestemt prøvetid (normalt 1 år), er livstidsansættelse næsten garanteret. Love og administrative bestemmelser om føderale personale praksis gør det yderst vanskeligt at fyre, lay-off, eller med magt overføre de fleste medarbejdere. På de sjældne tilfælde hvor afskedigelserne opstår, får fordrevne medarbejdere meget ansættende fortrinsbehandling af lignende holdninger der bliver tilgængelig. Resultatet er, at meget få regeringsansatte nogensinde er gået glip af en dags arbejde på grund af en afskedigelse.
Frynsegoder, herunder en fremragende pensionering pakke, er også en vigtig motiverende faktor. Sundhedsmæssige fordele for statslige medarbejdere er generelt bedre end dem, der tilbydes i den private sektoren, og regeringen i øjeblikket opfanger mere af premium omkostninger end de fleste private arbejdsgivere. For en medarbejder, der er indskrevet i Blue Cross/Blue Shields familie dækning, for eksempel, betaler regeringen i øjeblikket $578 af $771 månedlig præmie. Pensionsydelser er baseret på en kompliceret formel, der inkorporerer medarbejderens løn års service og pensionsalder, men uafhængige undersøgelser konsekvent, bestemme, at planen er mere generøse end næsten alle arbejdsgivere i den private sektor.
Føderale lønninger er konkurrencedygtig så godt. I 2005 er den gennemsnitlige løn for alle føderale arbejdstagere på verdensplan $60,203. På grund af lønstruktur og politiske realiteter, er rejser næsten garanteret hvert år. I januar 2005, blev at raise sat på 3,5%. Derudover foretages løn tilpasninger for ansatte i større byområder.
Føderale tjeneste giver desuden langt større mulighed for avancement end de fleste andre arbejdsgivere. På toplederniveau (kendt som Senior Executive Service, eller SES), spænder lønninger fra $107,550 til $162,100. Der er i øjeblikket ca. 7.000 SES medarbejdere i Forbundsrepublikken service.
Med alle disse fordele er det ikke underligt at mange jobsøgende forsøger at lande en holdning med den føderale regering. Mens konkurrencen er hård, er her nogle vigtige strategier, der kan hjælpe dig i din søgning:
1. kontrollere regeringens officielle beskæftigelse websted () ofte. Stort set alle føderale ledig stilling er opført der, og det er opdateret hver dag. De fleste ledig annonceringen er kun åben for en periode på ca 3-4 uger, og ansøgningsprocessen kan være detaljerede, så det er bedst at tjekke hyppigt, så du kan begynde at arbejde på din ansøgning så tidligt som muligt.
2. undgå tjenester, der hævder at hjælpe dig jord et føderalt job. Virksomheder, der garanterer dig en føderal job er svindel, og disse tjenester ikke kan gøre noget, du ikke kan gøre dig selv.
3. være villig til at acceptere en lønnedgang. Mens føderale lønninger er konkurrencedygtige, er kompensationsstrukturen sådan, at lønninger typisk starte lavt men stige hurtigt. Alle føderale job har en start klasse og en “fuld ydeevne” grade. Professionelle positioner starter typisk, i lønklasse 7 i den føderale lønskala (omtales som almindelige tidsplan-7 eller GS-7), og stigning til GS-9, GS-11 og GS-12 med 1 års mellemrum. For en medarbejder i Washington, D.C., ville betyde starter med en årlig løn på $35,452 men tjene $62,886 efter tre års tjeneste (ikke tælle de årlige regering-wide lønforhøjelser på ca. 3% om året).
4. Overvej “praktikant” positioner. Udtrykket har en negativ konnotation, men starter i udpegede trainee stilling kan være en god måde at få din fod i onkel Sam’s dør. Disse positioner, som generelt kræver ingen særlige erhvervserfaring, er typisk fyldt på GS-5 niveau ($25.000 – $30.000 om året). Fordi mange føderale arbejdspladser er kun tilgængelige for nuværende eller tidligere regeringsansatte, åbner arbejdede som praktikant i et år eller to ofte mange døre.
5. Læs meddelelsen om ledig stilling omhyggeligt. Procedurer for ansøgning om en føderal job er blevet strømlinet i de seneste år, men det er meget vigtigt, at din Følg vejledningen leveres til punkt og prikke. I modsætning til deres private sektor modparter nødt føderale ansættende ledere til at overholde standardiserede procedurer uden undtagelse. For eksempel, de lovligt er forbudt fra overvejer programmer, der ankommer efter udløbet af fristen på meddelelsen om ledig stilling — endnu en dag for sent. Ligeledes, hvis du ikke sender den ønskede dokumentation til tiden (udskrifter, osv.), de kan indsamle det fra dig senere.
6. bulk op dit CV. Dette kan være et godt råd til ethvert job hunter, men det er især vigtigt, når de ansøger om en føderal position på grund af indledende GS kvaliteter (dvs. Start løn) bestemmes. Mange stillingsopslag meddelelse kan udfyldes på et af et par forskellige GS kvaliteter, og hvor en ny leje er bragt om bord er fastsat af hans eller hendes års relevant beskæftigelse historie. Det er en lidet kendte hemmelighed, at føderale ansættende ledere ønsker at starte nye lejer i den højeste lønklasse de kan retfærdiggøre, fordi ved at gøre så de kan minimere risikoen for omsætning. Mest regeringsansatte, der forlader regeringen service før pensionsalderen gør det i de første fem år af deres karriere, fordi starter lønninger i den private sektoren er højere.
Så hvordan kan du hjælpe din nye agentur betale dig mere? Hvis du er i en position, der gør det vanskeligt at få erhvervserfaring i din ønskede felt, Husk at selvstændig virksomhed, hvis legitime, erfaring tæller som beskæftigelse på forbundsniveau ansættende formål. For eksempel, hvis du er en stay-at-home mor med målet om at indtaste arbejdsstyrke som en forfatter, vil arbejde fra dit hjem som freelance-skribent for tre år tælle som erhvervserfaring når du ansøge om det føderale job. I øvrigt, på datoen for denne artikel der er i øjeblikket 27 skrivning og redigering af stillinger, der er anført på webstedet USA job!
7. først og fremmest, ikke give. Selv om konkurrencen om føderale arbejdspladser kan være hård, er fordele indsatsen værd. Ligesom enhver jobsøgning, kan de fleste ansøgere realistisk forvente at blive slået ned mange gange før de får tilbudt en stilling. Stædighed og en positiv holdning er de mest vitale aktiver du kunne have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.