Virksomheden kan spare penge ved at vælge den rigtige job konsulentvirksomhed

Hvilken agenturet til at vælge?

Der er generelt ingen fordel i at arbejde med mere end ét agentur. Faktisk kan det være skadeligt, som relationer er bygget på tillid.

Også det gør det meget vanskeligere at styre processen og holde sig ajour med hvor dine kandidater kommer fra, hvilken agenturet behandler som selskab, forskellige folk ringer til dig om forskellige roller osv.

Det er langt at foretrække at finde et agentur, der kan derfor håndtere hele processen på en mere effektiv måde for dig.

Den første ting at gøre er at bede rundt for personlige anbefalinger. Klart kan du åbent bede din revisor eller business konsulent hvem de vil anbefale, men der kan være andre aktuarmæssige venner eller diskret kolleger, der kunne give noget feedback på organer de har brugt.

Nogle bureauer beskæftiger aktuarer som rekruttering konsulenter. Dette føjer ekstra værdi til processen, idet aktuar har den tekniske baggrund til fuldt ud at forstå dine forretningsbehov, og især hvad din overførbare færdigheder er, hvis du ønsker for at gå i en lidt anden retning. I forbindelse med professionelle folk kan du være sikker på en kvalitet og en fortrolig service.

En vigtig overvejelse er at ikke falde i dit valg af agenturet en led salgskonsulent som dette kan ofte betyde salg er vigtigere end at bygge et langt forhold med erhvervslivet.

Ved hjælp af instinkt

Når du har overført masser i CV’er og interviewene begynder er det en sag for at bruge din erfaring og ubevidst i at vælge den rette kandidat til stillingen.

Som squeeze er mærkes af virksomheder på grund af det aktuelle økonomiske klima er de afhængige specialist servicesektorer som rekrutteringsbureauer til at levere høj kvalitet personale for deres forretningsbehov.

I tvivlstilfælde om en ansøgers evne til at påtage sig arbejde, hvorfor så ikke bede dem om at køre en sag eller en fil med dig under anden samtale? Hvis de er en skødeskrivning advokat, bede dem om at køre gennem proceduren, de ville tage på en fil, eller hvis de er en grafisk designer og derefter bede om at se nogle af deres arbejde.

At have en test eller vurdering er helt acceptabelt, da dette tester kandidaten og gør det muligt at foretage en velafbalanceret vurdering på deres evne.

Efter du har taget en beslutning om den rigtige kandidat så sikre et skriftligt tilbud er lavet til at bekræfte din hensigt og derefter insistere på en skriftlig besvarelse af accept, og det kan spare en masse spildtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.